Billingate Station Building by Block Junction

Image of Billingate Station Building by Block Junction

Builder: Block Junction

About Billingate Station Building by Block Junction

Billingate Station Building is the beginning of a planned larger display.
It depicts a reasonably large building for a station situated on the edge of a small town.
The baseboard is designed to allow easy connection to future modules, and is deep enough to allow the track to appear slightly above the surround ground level in future sections of the railway.

© Brick Train Awards, an idea by Bricks McGee and LNUR. The LEGO Group does not own or endorse the Brick Train Awards. LEGO® is a registered trademark of the LEGO Group.

Terms for competition entry. Press & media queries. In the media.

Website design by Peacock Carter